SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 2 martie 2016

Simfonia primăverii. Primele acorduri.

  Primăvara a fost adusă în secția noastră de elevii clasei a III-a A de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Oradea. 
1. Primirea elevilor în sala de împrumut a Secției de tineret

 Vizita a avut mai multe puncte de interes: familiarizarea cu spațiul bibliotecii, desfășurarea unui concurs de cunoștințe despre viața și opera lui Ion Creangă (sărbătoritul zilei), prezentarea unui moment artistic cuprinzând dramatizări după câteva fragmente foarte cunoscute din opera scriitorului și organizarea unui atelier de confecționat mărțișoare, atelier la care au luat parte și câțiva părinți.
 Însoțiți de doamna învățătoare Violeta Taichiș, acesția au fost conduși pe drumul cărții de bibliotecă de către doamna Mariana Barna, șefa serviciului Comunicarea colecțiilor. 
 
2. Concursul ”Ion Creangă”
  Prima oprire s-a făcut în sala de împrumut a secției noastre (foto 1). În Ludotecă s-a desfășurat concursul ”Ion Creangă” (foto 2), iar holul secției a găzduit atelierul de confecționat mărțișoare (foto 3). 

3. Confecționarea mărțișoarelor

 La sfârșitul activității copiii au primit felicitările celor prezenți pentru activitățile desfășurate și au fost premiați cu cărți (foto 4).
  Lucrările celor cinci grupe de mici artizani au fost expuse pe holul secției, unde pot fi văzute pe toată durata lunii martie.
4. Prezentarea lucrărilor și premierea
  Mai multe imagini din timpul vizitei puteți vedea la adresa de Facebook a Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” Bihor: https://www.facebook.com/bibliobihor/photos/pcb.971526549550002/971525249550132/?type=3&theater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu