SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 3 aprilie 2017

2 aprilie - Ziua mondială a cărții pentru copii și tineret

Cu ocazia zilei mondiale a cărții pentru copii și tineret, Secția Împrumut pentru Copii și tineret din cadrul Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” Bihor - Oradea a organizat în holul polivalent al instituției expoziția ”Povestea merge mai departe”, aducând în atenția publicului edițiile mai vechi , alături de cele actuale, ale unor opere de referință din literatura pentru copii și tineret și din preferințele publicului nostru.
Printre acestea se numără ”Alice în Țara Minunilor”, ”Cărțile cu Apolodor”, ”Pinocchio”, Degețica”, ”Cartea junglei” sau ”Cartea cu jucării”.
Expoziția este deschisă în săptămâna 3-7 aprilie 2017.
Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu