SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 13 aprilie 2017

Premierea participanților la concursul național ”Încondeiașul” Ediția a VII-a

Cea de-a VII-a ediție a revistei-concurs național ”Încondeiașul” s-a desfășurat, și în acest an, la Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” Bihor, la Secția Împrumut pentru Copii și Tineret, în cadrul unui parteneriat consolidat de edițiile precedente dintre instituția de cultură bihoreană și asociația ieșeană ”Kids Heaven”. Promovând într-ajutorarea și implicarea în viața celor de lângă noi în rândul copiilor, acțiunea umanitară și culturală ”Încondeiașul” este coordonată de dna Mariana Barna, șef serviciu Comunicarea colecțiilor.
Ne-au stat alături cadre didactice, părinți, copii și elevi de la mai multe grădinițe și școli din Oradea și din județul Bihor.
”Încondeiașul” s-a finalizat cu o expoziție cuprinzând lucrările tuturor participanților (ouă încondeiate, coșulețe, iepurași) și cu festivitatea de premiere care a avut loc astăzi, 13 aprilie 2017, în holul polivalent. 
La festivitate au participat copii, părinți și profesori, invitați și bibliotecari, care s-au putut bucura de atmosfera de sărbătoare și de muzica extraordinară pe care elevii Liceului de Arte din Oradea, coordonați de doamna profesoară Viola Nagy, ne-au oferit-o.
Un alt invitat de onoare, poetul orădean Aurel Horgoș, a recitat pentru micuții ascultători și ne-a introdus în minunata lume a poeziei, cea care dă atâta subtilitate învățăturilor despre și pentru viață. De asemenea, ne-a făcut onoarea de a expune alături de noi ouă din piatră pictate de domnia sa, purtând mesaje în versuri.
Îi mulțumim!
Și la fel ca în alți ani, sponsorul bibliotecii a fost Cofetăria Elidor Oradea, din partea căruia participanții la festivitate au primit prăjituri și cozonaci. Mulțumim!
Le mulțumim și colegelor noastre, doamnele Mariana Soica și Adelina Boga, de asemenea, implicate în organizarea și sponsorizarea acestei acțiuni.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu