SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 23 februarie 2018

Tărâmul Poveștilor. Vraja Dorințelor, de Chris Colfer


Scrisă de Chris Colfer, pe numele său adevărat Christopher Paul Colfer, actor, câștigător al Globului de Aur, cântăreț, producător, scenarist și autor american, această carte este dedicată bunicii lui, care i-a dat cel mai bun sfat primit vreodată în ceea ce privește talentul său scriitoricesc ,,Christopher, cred c-ar trebui să aștepți să termini școala primară înainte să-ți faci griji că ești un scriitor ratat.'' 
În 2011, Colfer a fost numit de revista ,,Time'' unul dintre cele mai influente 100 de personalități ale lumii. S-a născut pe 27 mai 1990 în Clovis, California și a urmat Clovis East High School, apoi Fresno City College. 
,,Tărâmul Poveștilor'' este o carte minunată pentru copii care revalorifică și reinventează basmele copilăriei, din cărțile lui Charles Perrault și ale Fraților Grimm. Lumea celor doi frați gemeni, Alex și Connor Bailey e pe cale să se schimbe. Când bunica lor le face cadou o minunată carte de povești, frumos ilustrată, o carte fermecată, întrucât cei doi frați sunt atrași, fără să-și dea seama, în carte, trezindu-se într-o lume mai uluitoare decât tot ce și-au imaginat, în mijlocul Tărâmului Poveștilor, un tărâm magic unde se întâlnesc cu Albă ca Zăpada, Scufița Roșie, Jack și vrejul de fasole, Cenușăreasa, Bucle-Aurii, Frumoasa Adormită, Feții-Frumoși din toate poveștile, locul unde basmele sunt reale. 
Pe lângă toate aceste personaje, cei doi frați se mai întâlnesc și cu un broscoi vorbitor, cu troli și căpcăuni, cu zâne, dar și cu oameni obișnuiți care-și duc traiul în poveștile noastre. Prin ce locuri miraculoase mai ajung cei doi frați gemeni? Citiți și veți afla. Lectură plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu