SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

duminică, 13 martie 2011

Enciclopedia zmeilor - prezentare
Cartea intitulată alegoric ,,Enciclopedia zmeilor'' este prefaţată de o scurtă introspecţie în lumea fantastică a zmeilor, o lume situată la hotarul dintre bine şi rău. Această carte cuprinde două părţi.

Prima parte, intitulată sugestiv ,,Universul'' ne prezintă 11 specii de zmei, împreună cu habitatul lor, cu anatomia, geografia, istoria, armele pe care le folosesc în luptele lor, ocupaţiile, economia, civilizaţia, limba lor, ştiinţa, artele şi literatura.

Partea a doua, intitulată simplu ,,Poveştile'', ne introduce într-o lume, unde zmeii prind viaţă şi se află în prim-planul acţiunii.

Este o carte frumos ilustrată pentru copii între nouă şi ,,nouăzeci'' de ani, după cum ne spune plin de umor chiar autorul, carte pe care o puteţi găsi la secţia de împrumut pentru copii şi tineret şi pe care vă aşteptăm s-o răsfoiţi cu plăcere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu