SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 7 martie 2011

Vizită la bibliotecă şi program de evacuare

Una dintre activităţile incluse în proiectul de colaborare încheiat de Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'', prin doamnele profesoare Dem Irina şi Puşcaş Dorina, cu personalul din Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'', a fost vizitarea tuturor compartimentelor bibliotecii şi familiarizarea cu mijloacele de informare. Elevii din clasele a VII-a A şi D au pus în aplicare primul obiectiv, astăzi 7 martie 2011, de la ora 13,30.
Fiind un grup mai mare de 5 persoane, la solicitarea cadrului tehnic cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor, domnul Bandui Viorel, elevii au avut parte şi de o instruire în domeniul situaţiilor de urgenţă. S-a realizat o simulare de intervenţie operativă şi evacuare din incinta bibliotecii. S-a pornit alarma şi indicatoarele de ieşire, personalul din secţie a îndrumat şi supravegheat ieşirea tuturor persoanelor.
Pentru mai multe detalii consultaţi Dispoziţia generală publicată în Monitorul Oficial al României nr. 599 din 12 iulie 2005

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu