SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 10 martie 2011

Vizită la bibliotecă

Elevii clasei a II-a A de la Liceul Teologic Greco Catolic ,,Iuliu Maniu'', coordonaţi de învăţătoarele Popa Nicoleta şi Ursu Cristina, au vizitat pentru prima dată Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai''. Curiozitatea vârstei i-a determinat pe copii să adreseze multiple întrebări. Osteniţi după circuitul realizat din secţie în secţie au poposit în ludotecă, unde atrăgătoarele cărţi cu multe imagini i-au captat, lecturând chiar povestea ,,Calul Troian'' din volumul ,,Cele mai frumoase poveşti din lume'' cu ilustraţii fermecătoare realizate de Tony Wolf. Şi pentru că am vorbit despre importanţa lecturii, unul dintre copii ne-a îndemnat, să citim într-un an atâtea cărţi, aşezate una peste alta, cât ne este înălţimea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu