SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 11 mai 2011

Lucian Blaga omagiat

În data de 09.05.2011, la Secţia de împrumut carte pentru copii şi tineret, a Bibliotecii Judeţene ,,Gh. Şincai'' Oradea, a avut loc de la ora 10:30 o activitate pe tema Lucian Blaga - misterul metaforei, la care au luat parte elevi din claselor a X-a, a XI-a A, a XI-a F, de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu'', îndrumaţi de profesoara Fazecaş Manuela. Au prezentat în PowePoint câteva filmuleţe legate de viaţa şi activitatea scriitorului Lucian Blaga, elevii: Varadi Otilia şi Lucaci Andreea, a urmat apoi un recital de poezii susţinut de următorii elevi: Cabariti Sara, Pop Iulia, Bindea Radu, Vicovan Tina, Sasu Sorina, Tirtea Andrea, Valentina Leş, acompaniaţi la chitară de elevii Lazăr Laurenţiu şi Andrei Dobai. În finalul activităţii, cei prezenţi au admirat expoziţia de carte de pe holul bibliotecii, apoi au realizat o vizită prin secţii.

2 comentarii: