SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 24 mai 2011

Prietenia - un dar de preţ


În cadrul proiectului ,,Prietenia - un dar de preţ'' încheiat cu Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 31, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 43 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 45, copiii din grupa mijlocie B, coordonaţi de prof. Jurcuţiu Florica şi Haita Anamaria de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 31, au finalizat, astăzi 24 mai 2011, una dintre activităţile propuse în proiect, cu tema: ,,În lumea cărţilor''. Au vizitat Secţia pentru copii şi tineret pentru a dona câte o carte bibliotecii, demonstrând prietenie faţă de alţi copii care frecventează acest loc minunat de poveste.
Felicităm copiii pentru gestul lor frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu