SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 27 noiembrie 2012

Copiii şi creaţiile lor, la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”

Nicolas Pendea, elev în clasa a III-a la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'' din Oradea, prof învăţământ primar dr. Maria Donca, ne-a încântat ieri, 27 noiembrie 2012, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret, cu poeziile sale unele cu dedicaţie personalizată colegilor de clasă, familiei şi doamnei profesoare. A ales să-şi sărbătorească ziua de naştere altfel, într-un mediu care îi face plăcere, el iubeşte cartea, biblioteca, acestea îl determină să creeze versuri pentru oamenii dragi. Fiecare copil a recitat poezia dedicată, fiind atenţi la intonaţie, mai trăgând un ochi la doamna profesoară pentru aprobare. I-am catalogat cuminţi şi foarte ordonaţi pe aceşti elevi din clasa a III-a, doamna Donca, un dascăl de elită al învăţământului orădean, m-a corectat spunând că sunt doar civilizaţi.
Îi doresc lui Nicolas ,,La mulţi ani'' şi un cadou din partea noastră - poeziile prezentate la acestă întâlnire vor fi publicate într-un alt articol, pe acest blog.
Pentru alte informaţii vizitaţi şi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu