SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 20 noiembrie 2012

Un nou concurs pentru şcolari şi preşcolari

Secţia pentru copii şi tineret în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven şi Asociaţia ,,Salvaţi copiii'', din Iaşi, organizează ediţia a II-a a Concursului naţional pentru copiii şcolari şi preşcolari, cu titlul ,,Crăciunaşul''. Concursul urmăreşte cultivarea calităţilor umane, sensibilizarea copiilor faţă de cei nevoiaşi, precum şi apropierea copiilor faţă de Sfânta sărbătoare.
Obiectivele sunt următoarele:
-să se familiarizeze cu tradiţia Sărbătorilor de Crăciun: Povestea lui Moş Crăciun, Legenda Scrisorii de Crăciun;
-să realizeze ,,Scrisoarea către Moş Crăciun''
-să conştientizeze, prin participarea la concurs, ajutorul oferit copiilor nevoiaşi.
Copiii participanţi vor avea de redactat/desenat o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, suportul material este pus la dispoziţie de către Asociaţia ,,Kids Heaven''.
Perioada de înscriere este 12 noiembrie - 23 noiembrie 2012, data concursului 12 decembrie 2012. Înscrierile şi concursul au loc la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu