SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 16 noiembrie 2012

Îngeraşul - concurs

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea, în colaborare cu Asociaţia Kids Heaven, din Iaşi, a organizat un concurs de educaţie moral-religioasă pentru copiii şcolari şi preşcolari, cu titlul ,,Îngeraşul'', ediţia a III-a, Secţiunea ,,Micul Îngeraş’’ şi Secţiunea 2 ,,Îngeraşul Creativ’’, în data de 15 noiembrie 2012. S-au înscris la Concurs 10 elevi de la Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr’’ şi Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul’’ din Oradea, profesor coordonator Zita Bondar.
Asociaţia a pus la dispoziţie chestionare cu întrebări din religie. Copiii au răspuns la întrebări.
Comisia de evaluare, pe baza baremului de corectare va stabili câştigătorii, acordând premiul I, II şi III, constând în diplome şi o surpriză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu