SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 27 noiembrie 2012

Ora de română la bibliotecă

Laura Ardelean, profesor de limba şi literatura română la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu'' din Oradea, partener al bibliotecii în organizarea Clubului de lectură în limbi străine, consideră biblioteca o a doua şcoală pentru elevi. A ales să-şi desfăşoare ora de română cu elevii din clasa a IX-a de la secţia maghiară în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret. Tema a fost poezia Anei Blandiana, lectura şi analiza s-a realizat atât în română cât şi în maghiară.  La final elevii au vizitat secţiile bibliotecii familiarizându-se cu mijloacele de informare din bibliotecă, criteriile de aranjare la raft şi modalităţile de înscriere pentru obţinerea permisului de intrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu