SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 17 decembrie 2012

Colindători, la bibliotecă





Sfinta Sărbătoare de Crăciun se face simţită la bibliotecă prin vizitele colindătorilor. Astăzi, elevii din clasele a VI-a D, a VII-a B, şi C, a VIII-a A, de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'' din Oradea, coordonaţi de profesorii Indrie Roxana, prof de limba şi literatura engleză şi Farc Aureliana, prof. de limba şi literatura germană au colindat pentru angajaţii bibliotecii, în română, engleză şi germană. Adevăraţii actori din a VI-a D, a VII-a B, şi C  au prezentat şi o scenetă ,,Santa Claus has been Kidnapped'' demonstrând talent artistic, abilităţi şi cunoştinţele de comunicare în limba engleză. Ca orice gazdă bună am recompensat elevii cu dulciuri. Le dorim şi noi ,,Sărbători fericite'' şi îi aşteptăm să ne treacă pragul şi la anul cu un colind de bucurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu