SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 18 decembrie 2012

Naşterea Domnului - Dar de Crăciun

La invitaţia Centrului Şcolar de Edicaţie Incluzivă ,,Orizont'' Oradea, am participat joi, 13 decembrie 2012, la festivalul Creştin Internaţional ,,Naşterea Domnului - Dar de Crăciun'', aflat la a V-a ediţie, care a avut loc în sala de spectacole ,,Arcadia'' a Teatrului ,,Regina Maria''. La ediţia din acest an au participat 29 de formaţii artistice, coordonate de 85 de cadre didactice din 19 instituţii bihorene, din ţară şi străinătate, iar la secţiunea decoraţiuni, au expus lucrări ale copiilor cu CES 218 cadre didactice, din 31 de unităţi şcolare din întreaga ţară. Cele două jurii ale festivalului au fost formate din reprezentanţi ai unor instituţii culturale de prestigiu din Oradea şi judeţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu