SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 7 decembrie 2012

Concurs de lectură în limbi străine




Evaluarea activităţii Clubului de lectură în limbi străine, din cadrul parteneriatului încheiat de Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'' cu Facultatea de Litere de la Universitatea din Oradea, s-a realizat în data de 5 decembrie, de la ora 14 la 16, la bibliotecă, prin concursul de lectură în limbi străine: română, maghiară, engleză, franceză, germană. Concursul a constat din lectura unui text la prima vedere şi a urmărit corectitudinea, cursivitatea şi nivelul de înţelegere a celor citite de către cei 61 elevi înscrişi veniţi din 13 şcoli din Oradea şi judeţ. Membrii juriilor au fost voluntari, bibliotecari şi cadre didactice universitare şi preuniversitare: prof. Laura Ardelean, prof. Ioana Ghiţ (secţiunea română), prof. Andra Crăciun, asist. univ. drd. Teodora Cernău (secţiunea franceză), bibliotecar Melinda Racsav, bibliotecar Reka Gulyas (secţiunea maghiară), Joy şi Patrick Hardin (secţiunea engleză), Carolin Jais DAAD Sprachassistentin, lector univ. dr. Veronica Buciuman (secţiunea germană). La selecţia textelor a contribuit şi prof. Felicia Holhoş. Coordonarea evenimentului a fost asigurată de prof. univ. dr. Magda Danciu, din partea Facultăţii de Litere şi de bibliotecarii Paul Zoţ şi Mariana Barna, din partea bibliotecii. Elevii au fost recompensaţi cu diplome, cărţi oferite de sponsorul evenimentului Librăria Gutemberg din Oradea, dulciuri şi permis gratuit de bibliotecă pentru o perioadă de un an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu