SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 17 decembrie 2012

Concurs ,,Crăciunaşul''

În întâmpinarea Sărbătorii de Crăciun Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven şi Asociaţia ,,Salvaţi copiii’’ din Iaşi a organizat Concursul Naţional ,,Crăciunaşul’’, ediţia a II-a, pentru copiii şcolari şi preşcolari, având ca obiective: cultivarea calităţii umane, sensibilizarea copiilor faţă de cei nevoiaşi, apropierea copiilor de Sfânta sărbătoare.


  La concurs s-au înscris peste 100 copii: de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan’’, prof învăţământ primar dr. Maria Donca şi prof. înv. primar Rodica Panti, de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir’’, prof. înv. primar Liana Szabo, de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu’’ şi Şcoala Gimnazială Nojorid, prof. Iacob Adina, de la Liceul Teologic Greco Catolic ,,Iuliu Maniu’’, prof. înv. primar Lia Şipoş, prof. înv. primar Anamaria Meze, prof Iulia Lorena Barna şi preşcolari de la Grădiniţa nr. 44 din Oradea, prof. înv. preşcolar d-na Bodea. La nivel preşcolar şi clasa I, copiii au realizat scrisoarea pe bază de desen/aplicaţie, iar pentru clasele II-VIII, scrisoare redactată, suportul material a fost pus la dispoziţie de către Asociaţia Kids Heaven. Toţi participanţii au primit premii ce au constat în diplome, o căciuliţă de Moş Crăciun (din partea asociaţiei), bomboane şi câte o carte oferite de bibliotecă. Premiile speciale vor fi jurizate de către Moş Crăciun (de la asociaţie). Lucrările trebuie să întrunească condiţii corecte de redactare precum: expresivitate, creativitate, caligrafie, coerenţă în exprimare, originalitate, iar în cazul scrisorii ,,desen/aplicaţie’’: talentul artistic, originalitatea şi îmbinarea culorilor. ,,Prin participare, copiii, în mod indirect, contribuie la adunarea de fonduri necesare cadourilor de Crăciun pentru copiii nevoiaşi aflaţi în evidenţele Asociaţiei ,,Salvaţi copiii’’. Asociaţia Kids Heaven donează o parte din taxa de concurs Asociaţiei ,,Salvaţi copiii’’.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu