SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 28 februarie 2013

Semne de primăvară

Însoţiţi de doamnele educatore şi de părinţi, copilaşii din grupa mică şi mijlocie de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu'', structura Grădiniţa nr. 44 au vizitat biblioteca, în data de 28 februarie şi 1 martie 2013, de la ora 11, pentru a vesti sosirea primăverii. Toată săptămâna au realizat mărţişoare şi cum aceste simboluri trebuie oferite cu mult drag s-au gândit să le dea mai întâi prietenilor. Biblioteca este înscrisă în cercul lor de prieteni pentru că le suntem aproape. Ne-au cântat cântece de primăvară, ne-au oferit mărţişoare şi au ascultat cuminţi povestea ,,Scufiţa Roşie'' şi ,,Răţuşca cea urâtă'' Îi mai aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu