SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 4 mai 2016

Concurs de fotografie - 25 aprilie-13 iunie 2016

 Dacă ești pasionat de fotografie, și vrei ca pozele tale să fie cunoscute prin intermediul unei expoziții, participă la :


FOTOGRAFIE DE EXCURSIE
 concurs de fotografie adresat elevilor de până la 14 ani, organizat de Secția de împrumut pentru copii și tineret a Bibliotecii Județene ”Gh. Șincai” Bihor;

Perioada de desfășurare25 aprilie – 13 iunie 2016;
Înscrierea  în concurs se face prin depunerea (personal)/trimiterea (prin poștă) la sediul bibliotecii, Secția de împrumut pentru copii și tineret, a unui portofoliu de minim  5 poze (maximum 8) făcute în timpul excursiilor din timpul săptămânii "Şcoala altfel" (dintre care una să fie făcută în bibliotecă), în format de hârtie A4 şi pe suport electronic (25 aprilie-6 iunie 2016). Nu uitați să anexați și datele de contact: nume, prenume, nr. de tel., adresa de e-mail, școala ;
Condiții: pozele vor fi trimise atât pe suport de hârtie A4, cât și pe suport electronic (CD/DVD) și vor fi însoțite de un DVD neinscripționat; de asemenea, pe spatele fiecărei fotografii se va preciza numele celui care a realizat-o, data și locul unde a fost făcută.
Desfășurare: Portofoliile depuse până la data limită vor fi jurizate de o comisie și se vor stabili câștigătorii. Numele lor va fi făcut public pe blogul secției și lucrările expuse în holul bibliotecii în data de 10 iunie. Toți participanții sunt invitați să viziteze expoziția și să participe la festivitatea de premiere în 13 iunie, de la ora 16,00, la sediul bibliotecii.
Premii: toți participanții vor primi diplome de participare și un DVD cu toate pozele înscrise în concurs, iar primii trei clasați vor primi premii mai substanțiale din partea sponsorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu