SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 17 mai 2016

Vizită la bibliotecă a elevilor de la Liceul Teologic Baptist ”Emanuel”


    Treizeci și doi de elevi din clasa pregătitoare  (a doamnei profesoare Moțoc Mariana) de la Liceul Teologic Baptist ”Emanuel” au vizitat azi, 17 mai 2016, Secția de împrumut pentru copii și tineret a Bibliotecii Județene ”Gh. Șincai” Bihor. 
    Micii nostri vizitatori sunt în mare măsură familiari cu spațiul și serviciile oferite de bibliotecă pentru că își găsesc aici cărți din bibliografia școlară obligatorie sau cărți pe care le citesc din proprie inițiativă. Fiind deja participanți la un maraton al lecturii, îi vedeți purtând coronițele de prinți și prințese ale cititului.
    În acest context, dna bibliotecară Marioara Olpretean le-a pus la dispoziție o serie de informații care să-i ajute să se orienteze la raftul cu cărți, discută cu ei despre cărțile lor preferate și performanțele obținute la maratonul lecturii organizat în școala lor. În Ludotecă li s-a citit povestea fraților Grimm - Regina albinelor, din care copiii au extras mesajul și s-au descurcat excelent să citească ei înșiși.
      În continuare, câteva poze cu noi:
      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu