SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 10 mai 2016

Vizită la bibliotecă


          Astăzi, 10 mai 2016, Secția de împrumut pentru copii și tineret a Bibliotecii ”Gh. Șincai” Bihor a primit vizita a douăzeci și doi de copii din clasa pregătitoare de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Oradea, însoțiți de doamnele profesoare pentru învățământul primar Miclăuș Alina și Câmpan Maria.
     Această vizită se înscrie tot în programul ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, pe care unele unități de învățământ au decis să-l desfășoare în altă perioadă decât cea prevăzută în mod oficial.
    De primirea și îndrumarea lor prin lumea cărților s-au ocupat doamnele bibliotecare Iolanda Demian și Marioara Olpretean. 
     În Ludotecă s-a citit povestea ”Ridichea cea uriașă” și copiii, aceia dintre ei care nu au optat pentru jocurile care le stau la dispoziție în acest spațiu, au putut colora fișe cu imagini inspirate de povestea citită.
     Dragi copii, ne bucurăm să vă împrumutăm cărți, să vă avem printre noi și să ne încărcăm cu prospețimea și vitalitatea pe care le emanați.
       Iată câteva poze din timpul vizitei:     Mai multe poze găsiți pe contul de Facebook al Bibliotecii Județene Bihor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu