SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 21 octombrie 2016

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, în vizită la Biblioteca Judeţeană "Gheorghe Şincai" Bihor

Sursa: http://www.jurnalbihorean.ro/actualitate/2016/10/23/carti-americane-pentru-biblioteca.bihorean#registered
Foto: Alex Guiaş
Astăzi, 21 octombrie 2016, Excelenţa Sa, ambasadorul SUA în România, domnul Hans Klemm, ne-a onorat cu o vizită la Secţia de împrumut pentru copii şi tineret, în contextul donaţiei de carte făcute de Ambasada SUA Bibliotecii Judeţene "Gheorghe Şincai" Bihor şi a inaugurării "Raftului american" pe care-l vor alcătui aceste volume. 
Elevi din clasele IV-VII de la Şcoala Internaţională "Agora" Oradea, însoţiţi de doamnele profesoare Crina Miere şi Diana Balaj, i-au întâmpinat pe oaspeţii bibliotecii cu un moment special pregătit în limba engleză.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu