SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 25 octombrie 2016

Noutăți pentru pasionații de istorie - Marea istorie ilustrată a lumii (7 volume)

Dragi iubitori de istorie, cititori în tainele trecutului, cărora vă place să dezlegați ”de ce”-urile lumii și să cunoașteți cât mai multe despre evenimente, fapte și oameni care au fost, vă anunțăm că, începând din această săptămână, 24-30 octombrie 2016, puteți împrumuta de la Secția de împrumut pentru copii și tineret, Marea istorie ilustrată a lumii.
Este vorba despre 7 volume apărute la editura Litera în care se regăsește istoria lumii de la perioada antică până la cea contemporană.
Vol. 1: Preistoria - Primele imperii
Vol. 2: Lumea antică
Vol. 3: Evul Mediu
Vol. 4: Începutul perioadei moderne
Vol. 5: Epoca Modernă
Vol. 6: Războaiele mondiale și lumea interbelică
Vol. 7: Lumea contemporană
Acestea conțin, în cele 660 de pagini, pe lângă informație textuală, o colecție de 4000 de fotografii, reproduceri, ilustrații și hărți, foarte utile în studierea istoriei la nivel gimnazial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu