SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 25 octombrie 2016

Vizite la bibliotecă în săptămâna ”Școala altfel”

În această săptămână, ca și în cea precedentă, am fost vizitați de elevi de la câteva școli orădene pentru care săptămâna ”Școala altfel” a fost programată în această perioadă. De asemenea, au avut loc vizite de familiarizare cu spațiul și serviciile oferite de bibliotecă în sediul central.
Astfel, liceeni și elevi din școala primară de la Colegiul Național ”Iosif Vulcan”, de la Liceul ”Don Orione”, de la Școala Gimnazială ”Oltea Doamna” și de la Liceul Teologic Baptist ”Emanuel” au trecut și au petrecut timp prin lumea cărților puse la dispoziția lor de Biblioteca Județeană ”Gh. Șincai” Bihor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu