SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 19 octombrie 2016

,,Școala Altfel'', la elevii de la Liceul Teologic Baptist ,,Emanuel''

Astăzi, 19 octombrie 2016, ne-au trecut pragul bibliotecii elevii clasei a II-a de la Liceul Teologic Baptist ,,Emanuel'', din Oradea, însoțiți de dnele învățătoare Sîrb Violeta și Ardelean Anca. După ce li s-a prezentat secția de împrumut pentru copii și ludoteca, copiii, însoțiți de dnele bibliotecare Boga Adelina și Popa Simona s-au oprit și pe la alte secții, precum: secția de împrumut pentru adulți, sala de lectură și mediateca. 
La plecare, copiii și dnele învățătoare ne-au mulțumit și ne-au promis că vor reveni pentru a se înscrie la bibliotecă și pentru a organiza diverse activități. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu