SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 5 octombrie 2016

Ședință foto cu prințese la Secția de împrumut pentru copii și tineret

Astăzi, 5 octombrie, de la ora 16,00 a avut loc în Secția de împrumut pentru copii și tineret o ședință foto la care au participat douăsprezece fetițe cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani, concurente la titlul de Miss Gift of Beauty, ediția a III-a - Toamna 2016.
Fotografiile au fost realizate de Adela Rusu, artistă care face parte din Asociația Artiștilor Fotografi din România din anul 2011 și este Artist al Federației Internaționale de Fotografie din anul 2012.
Așa cum afirma chiar Adela Rusu, o ședință foto în bibliotecă simbolizează faptul că preocuparea pentru frumusețe nu exclude studiul și dragostea de carte.
Dimpotrivă, cadrul le-a cucerit cu totul pe micuțele modele, iar la sfârșitul ședinței și-au arătat interesul pentru cărțile din jurul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu