SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 15 mai 2018

Târg de știință la bibliotecă


TÂRG DE ȘTIINȚĂ LA BIBLIOTECĂ
Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai’’ Oradea în parteneriat cu Fundația Progress și Fundația Comunitară Oradea, în cadrul proiectului Code Kidscopiii fac coding în bibliotecile publice, organizează în data de 24 mai 2018, începând cu ora 12:00, în holul expozițional al bibliotecii, un Târg de știință dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani.
Târgul își propune să trezească interesul elevilor pentru științe, să dezvolte competențele de comunicare și colaborare ale elevilor, să stimuleze creativitatea și inventivitatea acestora.
Un proiect de știință poate fi: un experiment, o demonstrație, un efort de cercetare, o colecție de obiecte sau instrumente ce au legătură cu știința. Proiectele vor fi prezentate și premiate de un juriu stabilit de organizatori.
Așteptăm înscrierile voastre la adresa bibliobihor.simpozion@gmail.com. Pentru alte informații sunați la numărul de telefon 0359800363 sau 0747194346.
Nu uitați să precizați: denumirea proiectului, nume participanți, vârstă participanți, clubul/școala/organizația, descrierea proiectului (despre ce este vorba în proiect), aproximativ 200 cuvinte, date de contact (e-mail, telefon).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu