SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 24 mai 2018

Vizită

Ieri, 23 mai 2018, la Biblioteca Județeană ,,Gh. Șincai'', au venit să ne viziteze copiii cls. a II-a, de la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu'', Oradea, însoțiți de dna învățătoare Jurcuț Gheorghina. Copiilor li s-au prezentat secțiile bibliotecii, au avut prilejul de a se familiariza cu fondul de carte existent pe fiecare secție, au ascultat ce le-a spus dna bibliotecară despre ce înseamnă o bibliotecă, cum sunt aranjate cărțile pe raft. După ce s-au familiarizat cu biblioteca, copiii au ascultat, de asemenea, o poveste ,,Doctorul De Soto'' de William Steig ți au fost foarte fascinați de această amuzantă poveste.
Copiii și dna învățătoare ne-au mulțumit și ne-au promis că vor mai reveni, se vor înscrie și vor împrumuta cărți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu