SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 16 mai 2018

Vizită

Ieri, în data de 15 mai 2018, la secția de copii a Bibliotecii Județene ,,Gh. Șincai'', Oradea, au venit în vizită copii de la Școala cu clasele I - VIII, de la Vadu Crișului, clasa pregătitoare, cls. I și cls. a II-a, însoțiți fiind de cadrele didactice Gavriluț Mioara, Gavriluț Dumitru, Liana Boț, Simona Baciu, Otilia Bradea, Mehesz Geczi-Anca. După ce copiii s-au familiarizat cu secțiile bibliotecii, au ascultat cu deosebit interes o poveste ,,Rapunzel'', de Frații Grimm, citită de bibliotecar, după care au mai vizitat și Mediateca, unde au aflat foarte multe lucruri interesante.
Copiii au fost foarte încântați de ce au văzut și au promis că vor reveni și se vor înscrie la bibliotecă.
Iată și câteva imagini de la această vizită:

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu