SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 24 mai 2018

Vizită

Azi, 24 mai 2018, la secția copii a Bibliotecii Județene ,,Gh. Șincai'', Oradea, tot în cadrul programului ,,Școala Altfel'', ne-au vizitat copiii de la Grădinița nr. 56, grupa mare, însoțiți de dnele educatoare Roșca Ioana, Bolojan Mihaela și Erdely Ramona. Copiii au ascultat ce li s-a spus despre procedurile de înscriere, s-au familiarizat biblioteca, cu cărțile existente în fiecare secție, despre cum sunt organizate cărțile, despre activitățile desfășurate cu copiii. După ce au ascultat ce le-a spus dna bibliotecară despre ce înseamnă o bibliotecă, copiii au avut un scurt moment de recreație, jucându-se cu jocurile puse la dispoziția lor, au răsfoit și cărțile frumos colorate.
Iată și câteva imagini:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu