SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 14 mai 2018

Vizită

Azi, 14 mai 2018, la secția copii și tineret a Bibliotecii Județene ,,Gh. Șincai'', Oradea, au venit în vizită copii de la Grădinița nr. 30, grupa maghiară, însoțiți de dna educatoare Florian Elisabeta. Copiilor li s-a prezentat secția de împrumut carte pentru copii, iar colega Majoros Eniko, le-a citit o poveste ,,Oroszlan a konyvtarban'', după care au purtat un dialog asupra poveștii citite, iar copiii au fot foarte încântați de ceea ce au ascultat și au răspuns prompt la întrebările adresate de către bibliotecar. Ne-au mulțumit și au promis că vor reveni și cu altă ocazie la secția copii.
Iată și câteva poze de la această activitate:


   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu