SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 17 mai 2018

Vizită

Azi, 17 mai 2018, la secția copii și tineret a Bibliotecii Județene ,,Gh. Șincai'', Oradea, au venit copii de la Grădinița nr. 30, grupa mare A, însoțiți fiind de dna educatoare Ruja Lenuța. Copiilor li s-au prezentat secțiile de împrumut carte pentru copii, Ludoteca, sala de lectură și Mediateca, unde au aflat multe lucruri interesante despre ce este o bibliotecă, ce se găsește într-o bibliotecă, cum sunt aranjate cărțile la raft. În Ludoteca secției de copii, li s-a citit o poveste ,,Charlie Ciocolată și cartea lui preferată'', de Julia Donaldson. Povestea este una amuzantă, cu multe personaje care fiecare citesc o carte: Charlie Ciocolată citește o carte despre un căpitan de pirați, care, la rândul său citește o poveste despre o fetiță, Bucle Aurii, care citește despre un cavaler, iar acest cavaler citește despre o broscuță.
Câteva imagini din timpul vizitei:

                       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu