SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 19 iulie 2018

Invitație la lectură


Azi, 19 iulie 2018, vă propun ca lectură o carte a unei autoare născută în Japonia și foarte îndrăgită de copii. Printre cărțile scrise de această mult iubită autoare se numără și ,,Asae și sora ei cea mică'', apărută la editura Cartea Copiilor. Cartea este despre două surori una mai mare și cealaltă mai mică, rămase singure acasă. Asae a rămas acasă cu surioara ei, care tocmai s-a trezit și plânge. Mama se va întoarce în curând, dar până atunci ce-i de făcut? Într-o asemenea situație, oricărui copil i-ar fi teamă. Și lui Asae îi este, dar e sora mai mare și știe că trebuie să aibă grijă de surioara ei. Astfel, pas cu pas, Asae învață ce înseamnă să-și asume o responsabilitate și să aibă încredere în propriile puteri.
Vă invit să o citiți și să vă bucurați alături de alți copii de lectură!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu