SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 6 iulie 2018

Tabăra de vară - program de vacanță

Pe parcursul celor cinci zile ale primei săptămâni, din ,,Tabăra de vară'', în Ludoteca secției pentru Copii și Tineret s-au desfășurat diverse activități pe care vi le vom prezenta pe scurt, însoțite fiind și de imagini, instantanee din timpul desfășurării acestor activități.
Astfel, în prima zi de Luni, pe 2 iulie 2018, am dat startul acestei tabere împreună cu dna Miorița Săteanu, membru de onoare al municipiului Oradea și, totodată, membru al Fundației Culturale de pe lângă Biblioteca Județeană ,,Gh. Șincai'' Oradea. S-a desemnat și căpitanul secundului, purtătorului de cuvânt și de drapel, la care s-au mai alăturat printre invitați și câțiva voluntari: Horga Cezara, Ivancov Cristian, Pușcaș Eli, Rotariu Medeea-Ioana, Vincze Blazs. Iată și câteva imagini:



A doua zi, Marți, pe data de 3 iulie, am avut două invitate, pe dna profesoară Angelica Șandor și pe inspectorul Ilinca Șandor care le-a vorbit copiilor despre istoria românilor, Centenar și combaterea consumului de droguri. Copiii s-au arătat foarte interesați de subiecte, au pus întrebări și au răspuns la rândul lor întrebărilor adresate de către invitate. 
Câteva imagini:


În cea de-a treia zi, Miercuri, pe 4 iulie, am avut-o ca invitată pe dna Angelica Șandor și Ilinca Șandor care le-a vorbit copiilor despre emoții și le-a împărțit celor prezenți niște fișe de evaluare pe care copiii a trebuit să le completeze. 
Imagini din această zi: 





În a patra zi, Joi, pe 5 iulie, am avut printre invitați și pe dna Elisabeta Grecu care a desfășurat cu copiii un mic atelier de creație, confecționând ecusoane în culorile drapelului pe care le-au pus în rame foarte drăguțe, realizate tot de copii. 
Avem și aici câteva imagini:



În ultima zi a primei săptîmâni din Tabăra de vară i-am avut ca invitați la o ediție specială a Clubului de lectură în limba engleză pe profesorii Felicia Holhoș și Carl Fitzgerald, alături de Antonia Holhoș. 
În partea a doua, dna Nicoleta Pazmany, de la Astroclub Meridian 0, i-a invitat pe copiii prezenți să intre în fascinanta lume a Universului. 
Imagini:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu