SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 11 iulie 2018

Recomandare de lectură


Azi, 11 iulie 2018, vă propun ca o recomandare spre lectură cartea ,,Te iubesc, orice-ai face!'', scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc, o fostă jurnalistă, actualmente scriitor de carte și blog, precum și organizator de evenimente pentru părinți. Această carte pentru copii s-a lansat prin iunie 2016 și s-a vândut în peste 10.000 de exemplare în primele două luni. Protagonista cărții este micuța Ema care face o mulțime de trăsnăi și după fiecare dintre ele, vrea să știe un singur lucru: o mai iubește oare mami? Copiii fac multe boacăne, pentru că sunt curioși, energici și vor să descopere lumea cât mai repede. Părinții încearcă din greu să-i ferească de pericole, astfel că ajung să spună NU AI VOIE mult mai des decât TE IUBESC. Este o carte despre experimente de copil, cu dialoguri simpatice și ilustrații vesele, în care se vor regăsi toți copiii și părinții. O carte care le va plăcea copiilor, pe care se vor bucura s-o recitească alături de părinți seara înainte de culcare. Autoarea mai afirmă faptul că această carte îi ajută totodată pe părinți să reacționeze cu blândețe și răbdare la nenumăratele năzbâtii ale copiilor, dar și pentru a-i ajuta pe cei mici să afle, încă o dată, că mama și tata îi iubesc chiar și atunci când se supără pe ei.
Lectură cu bucurie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu