SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 3 iulie 2018

Recomandare de lectură

Editura ,,DPH (Didactica Publishing House)'', vine cu o recomandare interesantă de lectură, adresată în special fetițelor cu titlul ,,Suzi, zâna suzetelor'' sau ,,Se poate și fără suzetă'' de Leonie Munker, autoare de origine germană. Este o carte frumos ilustrată, plină de personaje care te invită să pășești în Castelul Suzetelor. 
Ana, o fetiță care are nevoie de ajutor, pentru a-și găsi suzeta, întrucât fetița nu se desparte niciodată de suzetele ei, oriunde s-ar afla. Însă, la momentul potrivit, apare Suzi, zâna suzetelor. Aceasta, grijulie, îi arată pas cu pas cum se poate descurca și fără ele. Ana dăruiește suzetele, care ajung pe Tărâmul Suzetelor. În fiecare noapte, în vis, Ana merge să le viziteze. Mama ei îi face o surpriză deosebită... Vă las pe voi să descoperiți ce surpriză i-a pregătit Anei. 
Lectură plăcută!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu