SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 30 octombrie 2017

344 de ani de la nașterea lui Dimitrie Cantemir

Joi, 26 octombrie 2017, la împlinirea a 344 de ani de la nașterea cărturarului și domnitorului moldovean Dimitrie Cantemir, școala orădeană care îi poartă numele, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir”, a organizat un eveniment aniversar, marcat cu prezentări tematice și jocuri pentru copii. Din partea Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” Bihor au participat șef serviciu Comunicarea Colecțiilor, dna Mariana Barna și bibliotecara Secției Împrumut pentru copii și tineret, Iolanda Demian, care le-au vorbit elevilor despre metoda de lectură și învățare RICAR și au exemplificat importanța construirii unei culturi generale solide ( asemenea celei deținute de Dimitrie Cantemir) pe care să se fundamenteze informațiile de specialitate și orice realizare din viața unui om prin jocul 9-18. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu