SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 25 octombrie 2017

Vizită

Astăzi, 25 octombrie 2017, ne-au mai vizitat elevi de la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu'', cls. a VII-a, însoțiți de dna profesoară Luminița Dubău. Elevilor li s-a prezentat noul sediu al Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai'', începând cu biroul de înscrieri din holul polifuncțional, Centrul de Informare Comunitară, au urcat apoi la etaj unde au vizitat secția de împrumut pentru copii și tineret, precum și Ludoteca secției. Au mai vizitat și secția de împrumut pentru adulți, sala de lectură și Mediateca, unde li s-au spus o serie de lucruri interesante despre marii artiști din toate timpurilor, din pictură, muzică, cinematecă, etc.
                                                                                                   
                                                                                                     
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu