SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 25 octombrie 2017

Vizită

Azi, 25 octombrie 2017, la secția copii a Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai'', au venit în vizită elevi ai clasei a III-a de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu'', însoțiți fiind de dna învățătoare Vancea Simona. Cu această ocazie, copiii au vizionat un filmuleț animat intitulat ,,Home'', care i-a purtat într-o spectaculoasă aventură alături de protagoniștii filmulețului: Gratuity Tucci, căpitanul Smek, Kyle, Lucy, extraterestrul Boov și pisoiul Pic. După vizionarea filmulețului, copiilor li s-au prezentat și secția propriu-zisă de împrumut carte pentru copii și tineret.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu