SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 15 iunie 2011

Cum păstrăm dinţii sănătoşi


Întâlnirea periodică cu medicii stomatologi a avut loc astăzi, 15 iunie 2011, de la ora 10, la Secţia pentru copii şi tineret. Preşcolari din grupa mare de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 56 din Oradea, cu educatoarea lor, Delia Angela Ardelean şi şcolari din clasa a IV de la Şcoala din Pocola, judeţul Bihor, cu învăţătoarea Ardelean Florica au asistat la o lecţie de igienă orală, copiii dând dovadă de mult interes şi atenţie. Au vorbit despre conţinutul cavităţii bucale, funcţiile cavităţii bucale, tipuri de dentiţie, structura dintelui, caria dentară şi tehnicile unui periaj corect. Medicii stomatologi: Ioana Giurgiu, Codruţa Zamfirescu şi Cristina Tripon, ce fac parte din Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala ,,Crişana'', au folosit material didactic reprezentativ, constând în: mulaje, planşe, perie de dinţi. Pentru consolidarea cunoştinţelor au împărţit pliante viu colorate cu indicaţii precise de îngrijire a dinţilor şi de prevenire a unor boli cauzate de o alimentaţie nesănătoasă.
În semn de mulţumire copiii au prezentat un scurt program artistic.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru orice initiativa si pentru orice efort de sustinere si educare a copiilor din Romania.

    RăspundețiȘtergere