SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 3 iunie 2011

Întâlniri interjudeţene


În cadrul parteneriatului încheiat de Secţia pentru copii şi tineret cu Şcoala din Hidişelul de Sus, elevii din clasele I-IV din această localitate bihoreană, coordonaţi de învăţătorii: Carmen Băliban, Moza Elena şi Cuc Floare, au avut posibilitatea de a realiza un periplu cultural la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'' şi la Muzeul Militar, cu elevi din aceeaşi categorie de vârstă de la Şcoala generală Seleuş P.J., structura Moroda, profesor Bulzan Mirela şi cu elevi de la Şcoala generală Şicula, structura Chereluş, judeţul Arad, însoţiţi de profesori: Oală Paula, Bulzan Ioan şi Borlea Mariana. Şcolarii, la bibliotecă, au răsfoit cărţi cu prinţi şi prinţese, super eroi şi personaje din desenele animate preferate, au citit şi o poveste - Răţuşca cea urâtă -. Povestea are ca subiect central o raţuscă, care, de fapt, este o lebădă în devenire. Fiind foarte urâtă, aceasta nu era deloc acceptată în comunitatea păsărilor de gradină, fiind astfel exclusă. Scopul lecturii a fost de a le forma o perspectivă mai largă în ce priveşte acceptarea diferenţelor dintre indivizi sau grupuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu