SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 7 iunie 2011

În excursie - şi la bibliotecă

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' a fost planificată în programul de vizite realizat de elevii claselor I-IV şi preşcolarii de la Şcoala cu clasele I-IV Suiug, aparţinătoare de Şcoala cu clasele I-VIII Abram, judeţul Bihor, învăţătoare Georgeta Chirilă şi educatoare Lavinia Lonte. Fiind pentru întâia oară într-o bibliotecă copiii au fost partenerii unui dialog privind cartea, biblioteca, ludoteca. Au realizat o retrospectivă a poveştilor, poeziilor şi autorilor cunoscuţi. S-au delectat puţin cu jucăriile din dotare, plecând cu o impresie plăcută despre bibliotecă şi carte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu