SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 14 iunie 2011

Retrospectiva lecturii

Clasa a V-a C de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'', împreună cu doamna profesoară de limba şi literatura română, Vaida Valeria, astăzi 14 mai 2011, de la ora 9,30, au realizat o retrospectivă a lecturii din anul şcolar 2010-2011. Fiecare elev şi-a ales un fragment din lectura preferată, l-a prezentat cât au reuşit ei mai bine, acţiunea fiind reprezentată în desene, expoziţie ce poate fi vizionată în holul Secţiei pentru copii şi tineret. Incursiunea i-a purtat atât în literatura română cât şi în cea universală. Dau câteva exemple de autori ale căror opere au fost astăzi subiectul nostru de discuţii: Cezar Petrescu, Emil Gârleanu, Gellu Naum, Fraţii Grimm, Petre Ispirescu, Agatha Christi, Carlo Collodi, Ion Creangă, Jules Verne, H.C. Andersen etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu