SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 12 noiembrie 2010

Dinţi frumoşi şi sănătoşi

Despre povestea dintelui care doare au aflat şi copiii de la Grădiniţa nr. 45 din Oradea, astăzi 12 noiembrie 2010, la Secţia pentru copii şi tineret. Doamnele şi domnişoarele doctor: Ioana Giurgiu, Diana Salvar şi Ioana Martin, ce fac parte din Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala Crişana, au susţinut o oră de educaţie pentru igiena orală, explicând celor din grupa mică A şi grupa mare - germană (educatoare: Anca Tăut, Mariana Niulaş, Miklo Erszebet şi Kendi Orsolya) cum trebuie să îngrijim dinţii pentru a nu avea probleme. Atenţia copiilor a fost recompensată cu mici cadouri constând în pliante şi pastă de dinţi oferite de Colgate-Palmolive România, prin A.M.S.P.P.R. (Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România), sponsorul principal. Orele de profilaxie dentară se vor desfăşura lunar la bibliotecă.

Un comentariu: