SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 16 noiembrie 2010

Invitaţie la activitate

Ieri, 15 noiembrie 2010, la invitaţia educatoarei Andreea Nistor de la Grădiniţa nr. 35 din Oradea, colega noastră, Marianka, a participat la desfăşurarea activităţilor organizate în grădiniţă, sub genericul ,,Surprizele toamnei'', interpretând rolul zâna cea bună. Copiii au ,,inventariat'' bogăţiile toamnei (fructe şi legume) fiind implicaţi în activităţile practice, participând cu entuziasm la jocul didactic pentru dezvoltarea limbajului. Au fost prezente şi doamnele profesoare: Florica Orţan de la D.P.P.P.D, Cecilia Sas de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universităţii din Oradea şi metodist Druţă Georgeta, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean. Pe această cale o felicităm pe colaboratoarea nostră Andreea pentru obţinerea gradului didactic I.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu