SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 11 noiembrie 2010

Vizită la bibliotecă


80 de elevi din clasele I-IV de la Grupul Şcolar Industrial Şuncuiuş ne-au vizitat miercuri, 10 noiembrie 2010, împreună cu învăţătoarele lor: Straton Monica, Sfora Zorica, Toderaş Liliana, Matiu Florica şi Lazău Livia. Poposind în ludotecă am schimbat câteva opinii despre carte şi rolul unei biblioteci într-o comunitate. Chiar dacă sunt mici au afirmat că frecventează biblioteca şcolii, iar acasă şi-au organizat mini biblioteci personale. Făcând cunoştinţă cu Burattino la Teatrul de păpuşi ,,Arcadia'', la Secţia pentru copii au avut posibilitatea să vadă pe raft cartea, fiind îndemnaţi să citească pentru a afla mai multe despre peripeţiile şi istoria minunată a omuleţului de lemn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu