SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 17 noiembrie 2010

Tom şi Jerry

Răsfoind cărţile cu Tom şi Jerry la Secţia pentru copii şi tineret, (astăzi, 17 noiembrie 2010), preşcolarii din grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa nr. 55 din Oradea, cu educatoarele lor: Tenko Edina şi Filip Larisa, au asistat la un moment de delectare în lumea desenului animat, în Mediateca bibliotecii. Personajele de animaţie viu colorate, simpatice, diversificate, amuzante şi pline de veselie au transmis mesaje, comportamente, atitudini şi diverse reacţii. În urma analizei fiecărui personaj în parte, extragerea valorilor educative îi vor ajuta pe copii să se adapteze mai bine mediului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu