SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 11 noiembrie 2010

Parteneriat cu Asociaţia Zibo HelpEste o asociatie umanitară "Zibo Help", cu sediul în Satu Mare. Asociaţia îşi asumă un rol activ în sprijinirea şi ajutorarea unor copii cu nevoi speciale. Au lansat un program ,,Săptămâna familiei, săptămâna fără TV'', în perioada 22 - 28 noiembrie 2010. Zibo propune organizarea de acţiuni prin care copiii împreună cu familia şi şcoala să evite utilizarea televizorului. Va organiza vizite gratuite la muzee, grădini botanice, grădini zoologice, biblioteci, cursuri în aer liber. Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'' Oradea, prin Secţia pentru copii şi tineret, în 25 noiembrie 2010, va participa la acţiune, oferind copiilor şi persoanelor care-i vor însoţi activităţi şi programe legate de studiul cărţii. În acelaşi timp, se vor întâlni cu un actor păpuşar de la Teatrul de păpuşi ,,Arcadia''. Mai multe detalii veţi afla după data de 25 noiembrie. Până atunci nu uitaţi, vă invităm să participaţi la această ,,pledoarie pentru lectură''!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu