SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 30 martie 2017

Club de lectură în limba română - 29 martie 2017

Clubul de lectură pentru elevi din clasele primare din data de 29 martie 2017 a fost dedicat lecturii în limba română. Textul citit este un fragment din binecunoscuta operă a lui Antoine de Saint-Exupéry -  "Micul prinţ".
Coordonator: lect. univ. dr. Simona Laurian-Fitzgerald la catedra de Științele educației de la Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea, reprezentând și Asociaţia pentru promovarea cooperării în educaţie, Oradea; prof. univ. dr. Magda Danciu, Universitatea din Oradea.
Doamna profesoară Kocsic Iuliana a fost alături de noi împreună cu elevii săi, elevii clasei a III-a de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”.
Amfitrioni: studentele Daniela Tiriteu şi Aurelia Venter şi elevele Larisa Demian, Nicoleta Nicolae şi Carina Turc (diriginte: prof. Felicia Holhoș, Colegiul Național ”Iosif Vulcan” Oradea). 
Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” Bihor a fost reprezentată de șef serviciu Comunicarea Colecțiilor, dna Mariana Barna.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu