SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 29 martie 2017

"Lectura - izvor nesecat de inspiraţie"

Astăzi, 29 martie 2017, de la ora 11,00, în Ludotecă, a avut loc o activitate care promovează lectura în rândul elevilor din clasele primare. Ea face parte din proiectul "Lectura - izvor nesecat de inspiraţie", desfăşurat de Şcoala Gimnazială "Dimitrie Cantemir" în parteneriat cu Secţia de Împrumut pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene "Gheorghe Şincai" Bihor. 
La evenimentul din Ludotecă au luat parte copiii claselor I A, a II-a C şi a III-a A, coordonaţi de profesorii Diana Vidican, Liana Sabo şi Cornel Pantea.
Ei ne-au prezentat fragmente din opera "Fram, ursul polar", de Cezar Petrescu, dar ne-au adus şi desene realizate pornind de la această scriere. Acestea au fost cuprinse într-o expoziţie, care se găseşte pe holul secţiei şi va fi deschisă  publicului în următoarele săptămâni.
Pe lângă opera lui Petrescu, au fost prezentate o serie de alte scrieri pentru copii şi tineret precum: Matilda, de Roald Dahl, Cărţile cu Apolodor, de Gellu Naum, Insula delfinilor albaştri, de Scott O'Dell, ş.a.
Evenimentul a fost urmat de un tur al bibliotecii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu